Malzemeler 1/2 Kg Kıyma
1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri
1 Adet Soğan
1 Adet Yumurtanın Sarısı
1 Adet Yumurta
1 Tatlı Kaşığı Kimyon
1 Tatlı Kaşığı Köfte Baharı
1 Tatlı Kaşığı Yenibahar
Tuz
Yemeğin Tarifi Geniş
bir kabın içine yarım kg kıymayı, rendelenmiş soğanı, kaşar peynirini,
1 adet yumurtayı, kimyonu, köfte baharını ve yenibaharı alın. Elinizle
tüm malzemeler birbirine karışana dek iyice yoğurun.
Hazırladığınız
köfteyi çok az yağlanmış fırın tepsisine bastırarak yayın. Üzerine
yumurta sarısını sürün. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 20
dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra dilimleyerek servis yapın.